Ibu Musykil Inspirasi Tips & Info

TIPS Elakkan Cooler Bag Basah & Bertahi Lalat

Written by Kelab Susu Ibu

Rasanya semua mommies pernah dapat goodies bag macam dalam gambar kan?

Kalau saya dapat beg ni dari jemputan kahwin, saya suka simpan. Untuk apa?

Biasanya saya akan letak ice pack. Jadi tak adalah ‘berpeluh’ ice pack dalam cooler bag. Cooler bag pun nampak kering dan bersih je. Boleh elakkan cooler bag dari berbau dan bertahi lalat.


Daripada dibuang goodies bag ni, jom kita manfaatkan. Go green mommies! 😍

 

Tips ini ditulis oleh Puan Nurun Nadia Masrom yang merupakan seorang guru dan juga seorang Peer Counselor Johor Bahru. Beliau boleh dihubungi di sini. 

 

 

  • Jika mommies mempunyai tips menarik untuk dikongsikan, jangan malu jangan segan emelkan kepada kami tips “go green” mommies ke > kelabsusuibujohor@gmail.com . Tips yang terpilih akan mendapat cenderahati khas daripada kelab.

Leave a Comment

*